Skinpen

Vi præsenterer stolt vores SkinPen-behandling, der er den ideelle løsning for jer, der ønsker et mere effektivt resultat end traditionelle manuelle behandlinger kan levere. SkinPen er en avanceret metode, der tager mikronåleteknologien til et helt nyt niveau og giver en revolutionerende måde at forbedre hudens udseende.

Under SkinPen-behandlingen skaber vores avancerede apparatur tusindvis af små, fine mikro-kanaler i huden. Disse kanaler fungerer som små åbninger, der gør det muligt for serum og andre plejeingredienser at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden. Dette giver en dybdegående og intensiv pleje, der bidrager til at forbedre hudens sundhed og udstråling.

Men SkinPen stopper ikke her! Den avancerede teknologi bag behandlingen stimulerer også hudens naturlige regenerationsproces. Ved at skabe disse mikro-kanaler motiverer vi huden til at producere nyt kollagen og elastin. Dette er de afgørende proteiner, der bidrager til hudens fasthed og elasticitet. Ved at fylde de fine kanaler op med nyt kollagen væv gendannes huden, og du vil opleve en fantastisk forbedring af hudens struktur, hvilket gør den mere stram og elastisk igen.

Resultaterne af SkinPen-behandlingen er imponerende og langvarige. Du vil opdage, at din hud føles blødere, mere strålende og ungdommelig. Fine linjer og rynker vil blive reduceret, og huden vil føles mere spændstig og fast.

Vores dygtige behandlere er eksperter i at tilpasse SkinPen-behandlingen til dine individuelle behov og ønsker. Vi tilbyder en skræddersyet oplevelse, hvor vi tager hensyn til din hudtype, problemområder og ønskede resultater.

Så lad os tage din hudpleje til det næste niveau med vores avancerede SkinPen-behandling. Book din tid hos os i dag, og lad os hjælpe dig med at opnå den hud, du altid har drømt om. Velkommen til en fornyet og strålende udstråling hos Clinic DZ!

MONSTER PEEL: EN DYBDEPEELING MED ALGER

Monster Peel er en avanceret hudbehandling baseret på alger fra søer i Ukraine. Denne behandling går i dybden og fjerner det øverste lag af huden, hvilket resulterer i en reduktion af inflammation, akne, rødme, pigmentering og overskydende olieproduktion. Behandlingen kickstarter også produktionen af nye hudceller, hvilket resulterer i en helt ny overflade af huden (epidermis) efter 10 dage.

For at opnå de bedste resultater, især når det kommer til at reducere dybere akne og pigmentering, anbefales en behandlingsforløb bestående af 3 sessioner med 7-10 dages interval mellem hver behandling.

Under behandlingen trænger enzymerne gradvist ned i det øverste hudlag, hvor de stimulerer kollagenproduktionen og hjælper hudcellerne med at forny sig. Du kan forvente at mærke en øget intensitet af behandlingen, herunder varme, prikken, og stikken – dette er enzymernes forsigtige peelingproces i gang.

 OPTIMUM DERMA ACIDITATE

ODA Pro laboratorierne blev grundlagt af Irena Joksiene i Litauen i 2009.

Alle deres innovative formler og teknologier tager afsæt i videnskabelig forskning, og bliver udviklet på deres laboratorier. Formlerne er baseret på omfattende viden, der påviser at kombinationen  af  AHA,  antioxidanter og vitaminer øger penetrationsevnen og effekten af ingredienserne, og skaber langsigtede resultater ved at forbedre hudens immunsystem.

 De udvikler målrettede   produkter, der skaber optimale løsninger til kvinder og mænd. Produkterne er skabt til professionelle behandlinger, og inkluderer milde, medium og medicinske peelinger. Behandlingerne understøttes af effektiv hjemmepleje, der sikrer et synligt og vedvarende resultat.

Husk, at 80% af dine resultater afhænger af din hjemmeplejerutine, og at de professionelle behandlinger i klinikken understøtter dette resultat.